För bättre flyt i trafiken

Numera bor var tredje svensk i storstadsregionerna vilket betyder att nästan 4 miljoner människor dagligen berörs av trängselproblematiken. Det tar lång tid att transportera sig och många kämpar med att få det berömda livspusslet att gå ihop.

    

Foto: Ola Ericson - Stockholmsfoto

Om man genom nya resvägar eller utvecklade trafikslag kan minska restiden med en timme per dag så är det rätt avgörande för den enskilde individen. Äntligen blir det kanske möjligt att vara fotbollstränare åt barnen eller gå på den där eftertraktade kvällskursen. Eller kanske bara hinna andas ut…
    
Ur ett samhällsperspektiv beräknas trafikförseningar vid arbetspendling kosta cirka 11,5 miljarder kronor per år (inkluderat miljökonsekvenser)*. Så för varje år tidigare som vi hittar en bra lösning finns pengar att spara. Effektiv vattenburen kollektivtrafik går förhållandevis snabbt att etablera om man jämför med andra infrastrukturinvesteringar och det ger en annan flexibilitet än väg och järnväg.
    
    
    
*Enligt Arbetspendling i storstadsregioner - en nulägesrapport av Trafikanalys 2011.
    
    
2012-08-15

Dela Vattenbussen med dina vänner!

 

Avstängd webbplats

Avstängd webbplats

Sidan du försöker nå är för tillfället avstängd. Om du är innehavaren, vänligen kontakta Websupport för att lösa problemet.

Orsaken till detta kan variera, sidan kan ha stängts av på grund av att den blivit hackad, en faktura har missats att betalats, att sidan bryter mot våra avtalsvillkor eller att sidan tar för mycket resurser.

Vi har som rutin att alltid kontakta ägaren när en sida stängs av, men ibland så kan vi inte alltid få tag i den ansvariga, vi ber därför dig som ägare att omgående kontakta oss om du ej fått tillbördig information från oss.

Är du ägare av domänen? Kontakta oss.

Registrera domännamn hos Websupport

Skydda ditt företagsnamn, dina varumärken och idéer som domännamn. Sök lediga domännamn på websupport.se »

Skapa hemsida hos Websupport - snabbt och enkelt

Våra fullspäckade webbhotellspaket innehåller allt du behöver för att komma igång med din hemsida, e-post, blogg och webshop.

Läs mer om våra webbhotellspaket