Vattenbussens policy gällande länkar

Vattenbussens länkpolicy beskriver vilka webbplatser vi länkar till, hur och varför vi gör det. Här kan du också se vad som gäller om du vill länka till oss.

    
Läs också hela vår webbpolicy samt mer om upphovsrätt och cookies.
    

Länkar till externa webbplatser

I de fall vi länkar till externa webbplatser, tar vi inte ansvar för publicerat innehåll. Inte heller kan vi ansvara för dessa webbplatsers säkerhet eller teknik. Vi ber dig också notera att deras webb- och länkpolicy kan skilja sig från vår. Detta gäller även webbplatser som MyNewsdesk, Facebook, Linkedin, Twitter där vi enbart ansvarar för de sidor vi själva har lagt upp.
    
Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet på länkarna på Vattenbussens webbplats. Det innebär att vi vill att de ska leda till seriösa och regelbundet uppdaterade webbplatser med information som relaterar till vår verksamhet.
    
Då vi länkar till en extern webbplats öppnas webbplatsen i ett nytt fönster. Vi använder inte integrerande länkar, även kallade "inlinelänkar", det vill säga ingen information från andra webbplatser hämtas automatiskt och placeras på Vattenbussens hemsida.
    
Vi ser regelbundet över länkar som finns på webbplatsen. Rapportera gärna icke fungerande länkar till oss.
    

Vill du länka till Vattenbussens webbplats?

Organisationer, företag och privatpersoner är varmt välkomna att länka till oss! Citera oss gärna.
    
Vill du lägga en Vattenbussens Vänner-badge på din egen webbsida eller blogg är det bara att högerklicka och spara ner. 

Dela Vattenbussen med dina vänner!