I valtider kan man påverka

I valtider är politikerna lyhörda och tillgängliga. Det tar vi så klart vara på för att driva viktiga frågor kring våra vattenvägar.

Vattenbussen träffar närings- och innovationsminister Mikael Damberg under hans valturné.

Under årets valkampanjer har Vattenbussen bland annat träffat närings- och innovationsminister Mikael Damberg under hans valturné. Mikael Damberg var bland annat inne på en eminent tanke om att Upphandlings-myndighetens nuvarande jurister kan behöva korsbefruktas med entreprenörers och innovatörers friare tankebanor.

Avgörande för att lyckas med vattenburen kollektivtrafik är att arbeta långsiktigt och enträget. Det tar tid att få fröer att gro men valtider öppnar upp för nya möten. Vi var också med när Företagarna, Sveriges största organisation för små och medelstora företag, arrangerade politikerdebatter med kommunpolitiker i Ekerö kommun.

Samtliga partier sa sig förstå att dialogen med näringslivet är viktig och sa sig vara öppna för fortsatta möten och samtal även efter valkampanjerna.
Det ser vi fram emot särskilt som Vattenbussens fråga till politikerna var om de är intresserade av och vad som i så fall kan göras för att politiker och företagare tillsammans bättre ska kunna skapa synergier?

Företagarnas politikerdebatt på Ekerö 2018 - Maktkampen.Vill du se hela debatten så hittar du den på Företagarna Ekerös facebooksida.

2018-08-31

Dela Vattenbussen med dina vänner!