Med inspiration från det egna livet

Initiativtagare och grundare till Vattenbussen är Susanna Hall Kihl.
    

Bakgrunden till uppstarten av Vattenbussen var alltför många stressiga morgnar i bilköer, funderandes på varför ingen gör något. De färdiga vattenvägarna ligger ju där. Redo att dra sitt strå till stacken både vad gäller framkomlighet och ett hållbart samhälle.

    
Analysen landade i att frågan helt enkelt hamnar mellan stolarna och att ingen aktör har den självklara taktpinnen. Hellre då göra en egen insats än att hänge sig åt att klaga på samhällets aktörer!
    

Susanna Hall Kihl
Susanna Hall Kihl, grundare och initiativtagare till Vattenbussen

Susanna har en bakgrund främst inom marknad och affärsutveckling, men har även arbetat som konsult inom ledarskap och rekrytering.
    
Som civilekonom från internationella ekonomprogrammet vid Lunds Universitet finns självklart lönsamhetskalkyler med i hennes arbete. Under senare år har hon kompletterat med kunskaper inom statsvetenskap och sociala medier.
    
Inom ramen för Vattenbussen har Susanna bland annat haft projektledaransvaret för FoI-projektet Koll på vatten, varit drivande i uppstarten av samarbetsprojektet Vattenvägen 365, samt bidragit i Sjöfartsforums maritima strategiarbete.

Dela Vattenbussen med dina vänner!